Как ще се променят таблетите през 2014 година

Скъпи приятели, най-вероятно ви се иска да бъдете в крак с модата на технологиите.  Също така сме сигурни, че ви се иска да бъдете оборудвани с всяка джаджа, която се появява на пазара и чиято цел е да ни бъде от полза и в ежедневието, и на работното място. Разбира се, на първо място можем да посочим, че тези функции се извършват от модерните смартфони. Но нека не забравяме, че таблетите държат първенството при мобилните устройства, които в доста отношения могат да заместят компютрите.
Направило ли ви е впечатление, че вече доста хора ползват таблети от tabletstorebg.com и то за нужди от всякакъв тип. Както вече споменахме, популярността на таблетите се дължи именно на компактните им размери, които същевременно предлагат огромна функционалност.
Всички знаем, че най-големите производители на таблети в световен мащаб са гигантите Apple и Samsung. На всички ни е известно, че двете фирми са в постоянно битка за привличане на повече потребители и безспорно умеят да привличат вниманието на купувачи от целия свят.
За да отговорят на потребителския интерес и двете компании обявиха, че през 2014-та година ще ни зарадват с таблети с по-големи дисплеи и по-точно с дисплеи около 12 инча.
Южнокорейците Samsung ще ни предложат таблет, разбира се от серията Note, който ще се отличава с 12.2-инчов дисплей. Можем да очакваме появата му през първото тримесечие на 2014-та година, тъй като производството на въпрпсния таблет вече е започнало.
Американците Apple също ще зарадват всички свои почитатели с таблет с по-голям дисплей, а именно се очаква, че той ще бъде в размер на 12.9 инча. Таблетът ще е част от серията iPad, а от компанията твърдят, че целевата му публика ще бъдат хора, които се занимават в сферата на образованието и бизнеса.