Проверка на лоялността на служителите с полиграф?

От известно време детекторът на лъжата започна масово да се използва от частни лица. Въпреки това не навсякъде може да бъде открита тази апаратура. Малко частни фирми предлагат услуги с детектор на лъжата в София. Най-добрият детектор на лъжата в София, може да бъде открит в интернет.

Какво трябва да направите за да намерите качествени полиграфски услуги? Влезте в някоя търсачка и напишете в нея ‘детектор на лъжата в София’ или ‘полиграфски услуги в София‘. Ще Ви излезат резултатите с такива фирми в столицата, но внимавайте! Не всяка фирма притежава необходимите сертификати за полиграфа. Затова, когато избирате фирма, която предлага услуги с детектор на лъжата, проучете дали тя притежава необходимите сертификати, даващи й правото да го използва и които доказват, че апаратът е наред. Разгледайте сайта на фирмата подробно. Сертификатите трябва да бъдат сложени на страницата на фирмата.
детектор на лъжата от poligraf.bg
Съмнявате ли се във честността на любимия човек или в лоялността на ваш служител, изберете най-добрата фирма за детектор на лъжата в София, която предлага тези услуги с необходимите сертификати. Не забравяйте – винаги казвайте истината, тъй като лъжата носи съкрушителни последствия зад себе си! Всички хора лъжат,бе значение от какво естество е лъжата. Вашата цел е да разбулите истината, защото тя е по-ценна от лъжата.

Детекторът на лъжата се използва преди всичко за оневиняване на човекът, а не обвиняване. Добре е процедурата по изследване с детектор на лъжата да бъде извършена много пъти, за да даде реален резултат, въпреки, че успеваемостта на апарата е 99%.