Звездните татуировки на известните

Повечето звезди са се оборудвали с татуировки, които изразяват тяхната индивидуалност или лудост. При всички случаи са по-готини с тях и най-вече разпознаваеми. Ето и няколко от татуировките на едни от най-известните холивудски звезди:
Пенелопе Круз има татуирани на глезена на крака си числото 883. Актрисата признава, че според нумерологията щастливите й числа са 8 и 3, а е добавила още една осмица, за да си гарантира, че късметът никога няма да я напусне. Все пак трябва да отбележим и факта, че числото осем наподобява и знака за безкрайност.
Анджелина Джоли пък може да се похвали със запечатани на тялото й точните координати на местата, където е осиновила всичките си деца. Със сигурност няма да забрави тези моменти до края на живота си, не само благодарение на татусите-те само изразяват важни за нея събития. Такова събитие, достойно да бъде овековечено с татуировка, се оказва и сватбата на Виктория Бекъм с известния футболист Дейвид Бекъм.
Звездните татуировки на известните
Дамата пази на китката си точната дата, когато е казала заветното „Да“, а двамата със съпруга й продължават традицията да потвърждават любовта си като са добавили и по телата си цитати от библейската книга „Песен на песните“, които гласят „Аз принадлежа на любимия си, а любимият ми принадлежи на мен“. Колекцията от татуировки на спайската се овенчава и с латинския надпис „De integro“, означаващ „ново начало“ и вероятно е направен отново по повод вричането във вечна любов с Дейвид Бекъм.
Не са рядкост и любовните разочарования, които променят татусите, посветени на възлюбен, който вече за съжаление не е такъв. Забавен пример е татуировката на Джони Деп, който си направил татус „Winona forever“ по време на връзката си с актрисата Уинона Райдър, а след раздялата им татуировката претърпяла известни корекции до „Winо forever“.
За по-смелите и щури знаменитости като Майк Тайсън например, който е известен с татуировка на лицето, рисунките по тялото стават тяхна запазена марка. Интересен факт е, че татуистът направил емблематичната татуировка на боксьора е дал под съд Worner Bros, защото от компанията са украсили лицето на актьора Ед Хелмс със същия татус за техен филм.
Ако изброените по-горе татуси и техните знамети притежатели са ви вдъхновили да си направите първата или поредната татуировка, можете да се ползвате от комфорта и професионализма на новото тату-студио linktattoo, които ще могат да направят всичко, което пожелаете върху тялото ви. Не забравяйте, че татусите се носят дълго, но винаги можете да ги коригирате, ако се наложи. Изберете нещо важно за вас, което изразява най-добре индивидуалността ви и се забавлявайте. За всичко останало ще се погрижат от linktattoo!