Какво не знаете за rent a car услугите?

Rent a car надписите са познати и привличат вниманието. Дали заради американските филми, или заради разпространението на услугата и у нас – хората все по-често ги разпознават и като значение и като асоциация с това, че биха могли да наемат автомобил по всяко време. Именно за това ще поговорим в днешната публикация – какво представлява услугата rent a car и какво все още не знаете за нея.

Но преди да ви разкажем интересната история за началото на rent a car индустрията и кой е първият осмелил се да се хвърли в този бизнес – навярно ще поискате да узнаете къде в България можете да откриете автомобили под наем.
Най-лесният начин е да проверите в интернет и ние можем да ви помогнем със сайт, който предлага изгодно автомобили под наем от mcars.bg и като цяло чрез него можете да се запознаете по-подробно и със самата rent a car услуга.

Става дума за mcars.bg – сайт на фирмата Мартелло, град Плевен, от който можете да избирате между различни и качествени автомобили от последните години. Така, без значение по какъв повод се нуждаете от кола (дали семейна, малка или изискана) можете с един клик на мишката да поръчате и тя да ви бъде доставена в населеното място, в което пожелаете.

Какво не знаете за rent a car услугите?

Но да се върнем на темата какво не знаете за отдаваните автомобили под наем. Как е започнало всичко?

През 1916 година Джо Саундърс решава да изпробва един по-различен начин за правене на бизнес. Той си купува кола модел Хенри Форд Модел-Т ор 1908 година и започва да я отдава под наем срещу 10 цента на миля. Очудващо, въпреки скептицизма на близките му – много хора се възползват от услугата просто за да изпитата удоволствието от шофирането. Така Саундърс, започнал само с една кола Модел-Т, след 6 месеца вече притежавал 18 автомобила, към които хората проявявали голям интерес. Към бизнеса се включва и брат му у двамата успяват да го разраснат до толкова, че през далечната 1926г. вече имали гаражи за автомобили под наем в 56 града.

За щастие, днес можете да откриете автомобили под наем и познатия надпис на услугата Rent a car почти навсякъде. Ако все още ви трябва кола – вече знаете, че на mcars.bg тя ви очаква.