Каква е цената на ГНП Bosch?

Ремонтът и поддръжката на автомобила са следствие от качествена работа и модерни технологии.

Независимо от пробега на автомобила и серията на производство от лицензираните и специализирани центрове могат да ви окажат съдействие за подобряване работата на автомобила. Например ГНП бош от sofia-diesel-center позволява на шофьорите да изпитат истинско удоволствие на пътя.
Повечето вбесяващи проблеми с автомобила като трудно запалване, черен дим от ауспуха или гаснене на двигателя се дължат на неизправност в горивно нагнетателната помпа, тъй като тя заема централно място в устройството на дизеловата система и работата на двигателя. С течение на времето при ГНП могат да настъпят проблеми от различно естество като запушване следствие на замърсяване, разцентроване, намаляване на налягането на горивото и дори правилното му подаване и т.н. За поправка на всички възможни неизправности по ГНП и подмяната им с висококачествена горивно нагнетателна помпа bosch можете да разчитате на София Дизел Център.
Каква е цената на ГНП  bosch ?
Много често обстановката в сервиза е сравнявана с космическа станция, защото те са една от малкото фирми у нас, които регулярно инвестират в подобряване на материалната база, за да могат да отговорят на нуждите и очакванията дори и на най-взискателните клиенти. От друга страна необходимостта от високи технологии за диагностика и ремонт на ГНП се дължи на това, че през последните години, чрез въвеждането на горивна помпа за високо налягане (горивна помпа), с електронно управление, двустепенно впръскване на горивото и оптимизиране на процеса на горене се постига стабилна работа на дизелов двигател с идеална горивна камера със скорост до 4500 об / мин, подобри се нейната ефективност, намалиха се шума и вибрациите.
Последната дума в това отношение е Common Rail системата, при която линията на движение на горивото е максимално оптимизирана и работи с „гаранция до живот“
„Гаранция до живот“ е и мотото на София Дизел Център, който работи със внимание към детайла и цели да има единствено и само доволни клиенти. Цената на ГНП bosch няма конкуренция на пазара, защото предлага най-доброто съотношение цена-качество. Каква по-добра инвестиция от това да подобрите цялостното представяне на автомобила и да удължите живота му! Не на последно място трябва да се спомене, че Дизел центърът работи с екологична насоченост и се е специализирал не само в ремонта на помпи/дюзи, но и в рециклирането им при необходимост.