Предимства на зъбните импланти

Какво знаете за зъбните импланти и за техните предимства? В случай, че все още нищо конкретно – в днешната ни публикация ще ви запознаем с това какво представляват денталните импланти и защо е добре да се възползвате от тях в случай, че имате липсващи зъби.

В продължение на години имплантите навлизаха постепенно в зъболекарските кабинети като най-изгодната алтернатива за пациентите. Те доказано са по-добрия вариант, ако искате отново да се усмихвате, без да прикривате липсата на зъби, с ръка. От друга страна, напредналите технологии и развитието на материалите, от които са изработени денталните импланти, позволяват тяхната бърза изработка и безболезнено монтиране в челюстта на всеки пациент.

Доказателство за това откривате на aleksandarvalev.com.
Този уеб адрес отвежда всеки свой посетител към сайта на една дентална клиника в София, където зъболекар д-р Вълев извършва периодично поставяне на зъбни импланти. В сайта можете да откриете нагледен снимков материал и да прочетете за всички предимства, които притежава този съвременен начин за заместване на липсващи зъби. От друга страна обаче, ето какво успяхме да изведем ние, като информация за денталните импланти и техните предимства:

Предимства на зъбните импланти

– Зъбните имланти заместват липсващите зъби, като попълват празните канали, които са останали след изваждането на един или няколко зъби на пациента. За тяхното „приемане от организма“ или още срастване с костта са необходими от 3 до 4 месеца, което налага по-дългата продължителност на т.нар. лечение с импланти.
– Преди да се предприеме каквото и да било е необходимо щателно проучване на конкретния случай, т.е състоянието на конкретния пациент, който иска да му бъдат поставени зъбни импланти.
– Едно от най-големите предимства на този заместващ метод – зъбни импланти – е пощадяването на съседните зъби. За разлика от изграждането на мост, при който се налага изпилването на здрави зъби, за да може да извършва функцията си – тук при денталните импланти, зъбите около празното пространство в устната кухина остават невредими, което значително удължава живота им.

Естествено, това са само малка част от предимствата и предназначението на зъбните импланти. За щастие, можете да почерпите подробна информация от професионалните опит и знания на д-р Вълев относно този начин на лечение, посещавайки aleksandarvalev.com, още сега. Не пропускайте да се информирате.