Каква защита предлага един дървен калъф за iphone 6?

Случвало ли ви се е да се сдобиете с нов телефон, който е с чудесен дизайн и функции, който да изтървете по нелеп начин и да си се развали настроението?

Понякога можем да се окажем в много неприятна ситуация, не само поради небрежност, но и поради факта, че новите смартфони са крехки и лесно се повреждат, дори и от изтърване от малка височина. Поради тази причина се появяват все повече сервизи за мобилни устройство,а както и такива, предлагащи протектори и различни калъфи. Ако държите и на външния вид и на здравината на калъфа и сте ценители, можете да изберете дървен калъф за iphone 6 при https://gabri-design.com/iphone-cases, който можете да намерите в gabri-design.com. Онлайн магазина, работи с материали, внос от Германия, които са висококачествени и имате избор, както за цвят, така и за типа дърво, от което да бъде направен артикула.
Каква защита предлага един дървен калъф за iphone 6
Каква защита предлага един дървен калъф за iphone 6? Тъй като са изработени от качествен дървен материал, калъфите дават здравина и устойчивост, като освен това са изработени прецизно, с помощта на съвременна технология. Това означава, че калъфите са и удобни и може да се разчита на пълната функционалност на телефона, тъй като са снабдени с всички необходими отвори за входове и изходи на телефона, както и всички бутони. Можете да прецените дали ще ви бъде по-удобно да ползвате калъф, съставен от две лесно разглобяеми и сглобяеми части или от едно цяло.

Освен това можете да изберете и да направите подарък на близък човек в един дървен калъф за iphone 6, ако е ценител. Също така можете да изберете и да има някакъв гравиран текст върху самия калъф, по ваш избор. Това ще направи подаръкът ви още по-личен и изненадата да бъде още по-голяма. Това може да бъде някакво лого или мото, както и пожелание, което смятате,че е подходящо за случая. Вижте в каталога на gabri-design какво още можете да изберете и преценете сами.