Как да си организирате винен туризъм?

Днешната ни публикация е посветена на ценителите на виното и винения туризъм у нас, за който със сигурност не сте подозирали колко лесно можете да организирате.

Както е известно малките удоволствия в живота всъщност оставят най-трайни спомени и е хубаво, ако им помагате по-често да ви се случват. В тази връзка, от SkyVision.bg ви предлагат ваучер за винен туризъм SkyVision, от който можете да се възползвате по всяко време.

Ваучерът е с давност 6 месеца от момента на покупка, така че от вас зависи кога да посетите Винарското имение край град Чирпан, където да се потопите в света на спокойствието и селектираните вина, подготвени за дегустация.

Ваучерът винен туризъм SkyVision е валиден за двама и ви предлага избор между 2 пакета – „Стандарт“ и „Делукс“. В стандартния пакет се включва освен винения туризъм още и една нощувка в спа хотела, възможност да използвате всяка една от услугите на спа центъра и обиколка на Музея на виното за запознавате със спецификите на производство.

Ще се изненадате как няколко глътки хубаво вино, релаксираща атмосфера и любим човек до вас са способни да възвърнат силите и желанието ви за по-активен живот. Починете за малко от суматохата на града и се отдайте на заслужена почивка във Винарското имение. В случай, че не сте от привържениците на виното – то с този ваучер бихте могли да изненадате свой близък приятел или любим човек. А повярвайте предложението на СкайВижън не е за изпускане.

Как да си организирате винен туризъм?

Макар у нас да не е много разпространен този начин на почивка – никога не е късно да се запознаете с предимствата от подобно изживяване. Не пропускайте да посетите организаторите SkyVision.bg и да научите повече подробности. Ще разберете още какво представлява Делукс пакета и какви допълнителни екстри бихте могли да прибавите към своя ваучер, така че да превърнете вашите почивка и винен туризъм в незабравимо изживяване.