Примерни цени на горивни камери

В случай, че обмисляте идеята за монтиране на камина в дома – следващите изречения могат да ви бъдат от голяма полза.

В днешната публикация предстои да разгледаме какво е добре да знаете за „сърцето на камината“, още познато като горивна камера, как да изберете подходяща за вашия дом и на какви цени бихте могли да откриете високо качество.

Навярно се досещате, че от това каква горивна камера ще изберете за камината у дома – ще зависи и начина ? на работа. Съответно на пазара може да срещнете различни видове, на разнообразни цени. Висококачествените горивни камери обаче варират доста скъпо и оттам следва и разбирането, че изграждането на камина за отопление е луксозна придобивка, не според възможностите на всеки. От фирмата kamini-eurostandart и техните горивни камери могат да оборят това твърдение. Като производител на български камери за камини с високо качество и разпространител също на френски такива – „Камини Евростандарт“ имат обзорен поглед върху цените и качеството на пазара, а също и върху нуждите на клиентите. Те предлагат гъвкави възможности за вариране из предложенията, налични в сайта им на kamini-eurostandart.com. С тяхна помощ, чрез консултация с експерт от фирмата, бихте могли да направите най-правилен и изгоден избор.

Въпреки помощта, която може да получите от тази фирма производител, независимо дали става въпрос за избор на горивна камера или за цялостния процес от проект до монтаж и облицовка – добре е да имате няколко предвид следните няколко неща. На първо място поставяме това, че изграждането на камина в дома бива сериозна инвестиция, от която до голяма степен ще зависи и икономичността на отопление в жилището ви. В тази връзка, когато разглеждате горивни камери, които да закупите – оглеждайте прецизно техните характеристики и преценявайте дали ви устройват.

На пазара винаги ще има по-скъпи и по-модерни откъм функции горивни камери. Това, от което се нуждае едно домакинство обаче, за икономично и качествено отопление – би могло да се опише със следните няколко характеристики, присъщи за произвежданите от „Камини Евростандарт“ български горивни камери:

Примерни цени на горивни камери

– Възможност за регулиране на първичния въздух и на тягата;
– Голям вграден пепелник;
– Възможност за хоризонтално и вертикално отваряне на панела, което позволява горивната камера да работи и като открито огнище;
– Опция въздушна риза с вграден нагнетателен вентилатор под горивна камера.

Благодарение на качествената изработка и изпълнението на всички изисквания на Европейския съюз (БДС EN 13229) и (клас А) на енергийна ефективност – висококачествените български горивни камери предоставят не само топлина, но и издръжливост във времето. И тъй като дотук разглеждахме само съображенията при избор и характеристиките на произвежданите от kamini-eurostandart.com камери за камини – нека ви разкажем и за техните цени.

Вече споменахме, че тази фирма се стреми да предлага много възможности за изгодно пазаруване. Предлагането на български и френски горивни камери ? позволява да предложи на клиентите си разнообразие не само от видове, но и откъм цени. Характерно за френските горивни камери е, че те биват по-скъпи. За хората, които се стремят към направата на една изгодна инвестиция оптимален вариант са предлаганите български горивни камери, които са два пъти по-евтини от френските.

Към който и от двата вида да се насочите – едно е сигурно, че няма да сгрешите. От kamini-eurostandart.com подхождат индивидуално към всеки свой клиент, така че може да разчитате на тях, както за намирането на висококачествени горивни камери, така и за прецизната изработка и монтаж на всеки един вид камина. Посетете ги и научете повече – те ви очакват.