Има ли копирен център за сканиране на чертежи?

Ако имате пред себе си почти готов проект, който е време да бъде завършен и представен, поради наближаване на крайните срокове, то вероятно за вас би било добре дошло да научите кой може да ви помогне.

При работа с чертежи и необходимост от тяхното графично извеждане, размножаване и разпространение, са ви необходими специализирана техника, като системи за копиране и сканиране на чертежи през aronia2.com, както и плотиране, които обичайно не са налични в проектантските студия, поради сложната и скъпа поддръжка. Има ли копирен център за сканиране на чертежи и как да го намерим? На страниците на aronia2.com можете да се запознаете с центъра за обработка на широкоформатни материали, което се извършва от опитен екип и с висококачествена техника.

Има ли копирен център за сканиране на чертежи?

Високата резолюция два възможност за избор на цветно или черно-бяло изображение, а добрата организация не остава място за притеснение, дори и сроковете да ви притискат. Имате възможност да заявите поръчка и онлайн, през формата за заявка и посочения в aronia2.com телефон за връзка. Фирмата разполага с дигитална техника за широкоформатен цветен, както и черен печат с ширина на листа до 60“ на 152 см. Използваният софтуер, дава възможност за отпечатване на файлове от почти всякакъв тип. Освен това, можете да поръчате и изрязване и сгъване на материалите, както и комплектоване и дори подвързване. В копирния център можете да поръчате също и всякакъв вид брошури ли флаери, визитки и други рекламни материали. За по-големи файлове, можете да използвате някоя от посочените в сайта платформи за трансфер на файлове.

Услугите за плотиране, както и широкоформатно копиране, могат да се извършат на избрани от вас материали, като бяла хартия или мелинекс, както и паус и др. След като се извърши необходимото сканиране на чертежи, ако става дума за по-големи от 914 мм, като ширина материали, те се сканират на минимум 200 DPI с широкоформатен скенер ROWE SCAN, след като могат да бъдат плотирани на подходящия плотер. Подробности за всички услуги и начини за заявка, вижте в aronia2.com и изберете качественото изпълнение, за да може проектът или идеята ви да бъдат изведени и представени по един блестящ начин.