Поставяне на вендинг автомати в училище

Ако сте директор на училище, може би искате най-доброто за учебното заведение и учениците, в него.

Значи ви трябва нещо, което да носи удоволствие, както на тях, така и на вас. А какво обичат те най-много? Храната, разбира се и по-точно пакетирани и захарни изделия, както и бутилирани напитки.

Какво по-хубаво за тях, както и за вас, вместо всяко междучасие да ходят до магазина, като напускат двора на училището, да си купуват храна и напитки от вендинг автомати и SiVendingSpot.com Можете да поставите такива в училището, които да предлагат каквото изберете. От фирма Си Вендинг Спот, които са от дълги години в тази сфера и обслужват над 1 милион клиенти годишно именно в училища, фирми, предприятия, офиси и т.н., предлагат модерни и иновативни вендинг автомати, които можете да поставите в училището.

Поставяне на вендинг автомати в училище

Така децата ще бъдат доволни, а и вие като директор, защото от фирмата ще ви дават наем, за осигуряване на помещение за автомата, като тези пари ще отиват за училището. Звучи супер, нали?

И не, няма уловка. Ако попитате кой ще почиства, зарежда и кой ще се грижи за техническата поддръжка на тези автомати, то отговорът е ясен – фирма Си Вендинг Спот ЕООД, които се заемат с абсолютно всичко, що се отнася до машините. Те ги зареждат, почистват и се отзовават винаги, когато има някакъв проблем.

Фирмата разполага с над 20 квалифицирани служители, които са обучени и работят 24/7, за да успеят да обслужат всички вендинг автомати.

Ако идеята ви допада, не се колебайте, а се свържете с тях на тел.: 0898 59 85 05 или като попълните формата за контакт в сайта им – SiVendingSpot.com. Не чакайте, а го направете. Поставяне на вендинг автомати в училище. Сигурно удовлетворение за вас и учениците!