Поръчай онлайн вино от арония от Ferma-shayen.com

Според множество изследвания на голям брой учени, консумацията на червено вино намалява рисковете за сърдечни болести и високо кръвно налягане.

Всеки знае за лошото влияние на алкохола върху мозъчните клетки, но това не се отнася за червеното вино. Консумацията му в умерени количества подобрява функционирането на сърдечно-съдовата система.

Не случайно и червеното вино е наречено „кръвта на живота“. Въпреки че е всеизвестен факт, че консумацията на алкохол убива мозъчни клетки, това категорично не се отнася за червеното вино. Ако го пием в умерени количества, то подобрява многократно кръвообращението.

Тази лечебна напитка най-често се прави от грозде, което е богато на витамини, но знаете ли, че има друг плод с много повече лековити качества, от който се прави вино? Това е аронията – горски плод, който е с мощно антиоксидантно действие и класифициран като едно от най-богатите на витамини растения. Ползите от консумацията на вино от арония са огромни за нашето здраве и най-добрата новина е, че те не се губят след обработката, която претърпява, за да стане сок, сироп или вино.

Вино от арония може да поръчате онлайн от електронен магазин Ferma-shayen.com. Ферма Шайен заедно с друга малка семейна ферма произвеждат и продават продукти, направени от арония с доказани лечебни свойства. Офертата, която е предложена на сайта, е 35 лева за 10 литра вино от арония, което означа 3,50 лева за 1 литър. Това е повече от половината на цените, които виждаме по магазините за среден клас червени вина. Можете да попитате специалистите, ако имате въпроси на телефонен номер 0894663102, на който ще ви обяснят всичко, което ви е неясно.

Сок от арония от ферма Шайен

Великите свойства на червеното вино от арония са в огромното количество танинови съдържание и пигменти, които се обединяват под общото наименование на витамин P. Това влияе положително върху пропускливостта на съдовете, което означава, че ги укрепва и спомага за изчистването на плаките, които се трупат по стените им. Освен това виното има успокояващо действие и можем да го използваме за преодоляване на стреса, причинен по време на дългия работен ден.