Зимни автогуми онлайн на ниски цени

Контролните органи на реда от българската пътна полиция – МВР КАТ – готвят големи проверки за състоянието на гумите на автомобилите.

Изключително важно е да бъдем подготвени за зимата. Абсолютно погрешно решение е да чакаме да падне сняг, за да помислим за тяхната подмяна. Специалисти препоръчват тяхната смяна да се извършва щом продължително температурите се задържат по 6-7 градуса. От скоро използването на зимни гуми в оказания зимен период 15 ноември – 1 март е напълно задължително правило, което е част от конституцията и не спазването му води до съответните санкции и глоби. Не само в България е задължително да шофираме със зимни гуми, когато са по-ниски температурите. Част от държавите, където също шофирането с автогуми, които не отговарят на определените критерии и изисквания, е нарушаване на закона, са Естония, Финландия, Литва, Латвия, Словения, Швеция и Хърватия. Това означава, че ако ви се налага да преминавате през тези държави през зимния сезон, то трябва да спазвате този закон, защото иначе ще ви бъдат наложени санкции.

За качествени зимни автогуми на ниски цени може да посетите онлайн магазина на фирма Гуми Макс ЕООД – Gumimax.com. В каталога на сайта имате възможност да насладите на изключително голямо разнообразие от категории на гуми, част от които – летни, зимни, подходящи за джипове и бусове и други. Неоспорим факт е, че зимните автогуми винаги държат по-висока цена от лените, но това е неизбежно, защото са по-големи, по-тежки и по-ясно изразени грайфери, които осигуряват както нашата безопасност, така и на другите участници в движението около нас.

Зимни автогуми онлайн на ниски цени

Поръчайте зимни автогуми онлайн от Gumimax.com и ще се насладите на огромния избор, който електронният магазин предлага и на доставката, която се извършва в максимално кратки срокове до два работни дни. Ако имате някакви въпроси, може да позвъните на телефон 0877 329 200, а също така може и да поръчате продукт на този номер. Другият начин за поръчка е онлайн, попълвайки празните полета с вашите данни и координати.