Защо спиралата за очи е толкова важна в един грим?

Гримът за дамите е нещо наистина важно. Той е средството, което им носи увереност и самочувствие. Но разбира се и при него стават грешки и е възможно да се прекали.

За да изглеждате безупречно, трябва да знаете как да се гримирате, така че да се доближавате до максимално естествения си външен вид. Понеже някои дами дотолкова се увличат, че стават неознаваеми и нямат нищо общо истинската си същност.

За да не бъдете като тях, е добре да се запознаете с някои тънкости в грима. Едно от тях, например е, че е важно използването на спирала за очи. Ако гримирате лицето и очите си, е почти сигурно, че вашите мигли ще „побелеят“ от фон дьо тена, пудрата или сенките. Ако ги оставите по този начин, рискувате погледът ви да изглежда много неестествено, затова е добре той да бъде подчертан. Дори лекото нанасяне на спирала за очи, веднага ще подобри погледа ви.

Ще изглеждате доста по-добре, очите ще бъдат подчертани, миглите – изразителни.

А коя спирала за очи да използвате?

спирала за очи

Ако все още не сте я опитали, революционното откритие на немската марка ArtDeco, ви очаква. Високотехнологичната текстура 3 в 1 – за обем, дължина и извиване, и специалната гел формула правят текстурата лесна за нанасяне, за изключителен резултат. Бързосъхнещата технология позволява перфектно изглеждащи мигли за секунди. В същото време натуралните съставки подхранват миглите.

А относно четките им, те със специално разработени високотехнологични и с различни форми. Това позволява перфектното разделяне и обем на миглите за истински ангелски поглед. Четките със заострен връх оформят безупречно най-фините мигли, докато по-широката страна създава обем и издължава външния ъгъл на окото, като гарантира оптично „отваряне на очите”.

Кликнете върху връзката за повече информация. Доверете се на високото качество и изберете спирала за очи на немската марка ArtDeco и ще останете наистина доволни. Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg. А за поръчка, посетете Nardis.bg и започнете своята мисия красота!